O Nama - Astra Shipyard
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,bridge-core-1.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-29.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

O Nama

ASTRA SHIPYARD D.O.O.

Kompanija koja se bavi izgradnjom, remontom i rekonstrukcijom rečnih plovnih objekata,

u brodogradilištu u Novom Bečeju u Republici Srbiji.

IZGRADNJA

REMONT

REKONSTRUKCIJA

Kako do nas

LOKACIJA – NOVI BEČEJ

Novi Bečej se nalazi 65 km od ušća reke Tise u reku Dunav, kod sela Slankamen koje se nalazi na 1214,5 km Dunavskog toka. Samo brodogradilište se nalazi na kanalu Dunav-Tisa-Dunav, oko 400m od ušća u Tisu.

Kapacitet brodogradilišta

Naše brodogradilište opremljeno je kosim mehanizovanim navozom, ravni deo navoza pokriva površinu od 3600m2 (90x40m), tako da je moguće istovremeno raditi na 3-4 plovna objekta.

Navoz je pogodan za izvlačenje i spuštanje plovnih objekata do:

90

metara dužine

12

metara širine

600

tona težine

Sertifikati

Sertifikovani smo od strane Germanskog Lojda za radove na brodskim strukturama i cevovodima kao i za sve postupke zavarivanja.

Brodogradilište u Novom Bečeju je osnovano 1959 godine. Novi Bečej je gradsko naselje u Srbiji u opštini Novi Bečej u Srednjobanatskom okrugu. Naziv mesta verovatno potiče od imena veleposedničke porodice „Bečei“, koja je ovde imala posede. Prvi istorijski izvori koji pominju lokalitet s ovim imenom 11. vek odnose se na pristanište, verovatno skelu, koja je ovde postojala kontinuirano sve do kraja 20. veka.

Želite saradnju?
Mi smo tu za vas 24/7.